Gila

Gila is een medium teefje van ongeveer 2 jaar oud. Zij is een heel vrolijke en aanhankelijke meid. Er zou best wel een beejte Portugese waterhond in haar kunnen zitten. Gila kan goed overweg met andere honden en naar mensen toe is zij heel open en lief.

Amber

Amber is een pup van November 2014. Zij kwam samen met haar broertjes en zusjes naar het asiel. De pups zijn allemaal geplaatst behalve Amber. Zij is lief en sociaal, natuurlijk gewend aan andere hondjes maar zou ook snel leren om katten en kinderen gewoon te worden. Amber zal een kleine medium worden.Selina

Selina is ongeveer drie jaar oud en reeds gesteriliseerd. Zij is een fijngebouwde kleine medium. In het asiel kan zij goed overweg met de andere honden en zij is lief voor de mensen die zij kent. Nieuwe mensen moet zij eerst een beetje gewoon worden.
Marley

Marley is een erg lieve reu van zo'n twee jaar. Hij is een grote medium ( 57cm schofthoogte, 19kg) die van veel beweging houdt. Marley is trouw van karakter en gek op kinderen. Hij kan goed overweg met andere honden en is vrij onderdanig, poezen weten we niet maar zou waarschijnlijk geen probleem zijn. Marley zou de ideale hond zijn voor een actief gezin. Als er een andere hond was, zou dat nog beter zijn.Marley is reeds gecastreerd, gechipt en ingeent.

Andere dieren

Andere dieren

Felix

Dit is kater Felix. Hij is zo'n 7 jaar oud en komt oorspronkelijk van een kippenkwekerij. Daar deed hij echter chronische bronchitis op en zijn instinct heeft hem gezegd daar weg te blijven. Zo is hij uiteindelijk op straat beland waar hij een aantal jaren met ademhalingsproblemen, sniezend en snotterend rondliep. Na kerstmis had een dorpsbewoner beslist Felix aan de overkant te helpen omdat hij bang was dat Felix zijn eigen katten zou besmetten. Dankzij een donatie hebben we Felix van straat kunnen halen en medisch laten verzorgen. Hij is nu in opvang en gaat al veel beter. Felix is een ongelofelijk lieve en aanhankelijke kater en de straat is zijn plaats beslist niet. Dus zullen we hem eerst volledig laten herstellen en dan proberen een thuisje ergens voor hem te vinden. Felix heeft niet veel nodig, het meest belangrijke is liefde. Maar als u een klein handje wil toesteken zodat wij Felix goed kunnen verzorgen en hem na een hard leven nog een paar mooie jaren kunnen bezorgen, zouden wij daar heel dankbaar voor zijn.